Emmelieandersson

Hur ofta servar ni ert förhållande?

Att det inte alltid är jättelätt att få ett förhållande att funka vet dom flesta. Och det finns säkert lika många olika sätt som förhållanden att få dom att just funka. 

Alla behöver nog jobbas på på ett eller annat sätt för hur tråkigt det än låter så är det ju inte så att man är nykär och svävar på små moln år ut och år in. Alla har sina ups and downs och alla hanterar vi dom olika. 

Vi har snart varit tillsammans i typ 13 år (?!?) och självklart har det inte alltid varit lätt , verkligen inte. Vi har inte alltid varit snälla mot varandra och gjort varandra illa många gånger. Tyvärr. Men vi har trots mycket motgångar alltid varit överens om att det vi har är värt att jobba för och att det ska vara vi. Att vi älskar varandra och att vi vill bli gamla tillsammans.  Och det finns ingen som kan ge mig fjärilar i magen på samma sätt som han, och det fortfarande efter ganska många år. 

Tommy brukar säga att det är med förhållanden precis som med bilar. Dom måste servas för att fungera. Tankar man inte bilen rullar den till slut inte och så enkelt är det. Och lite samma är det ju med ett förhållande, det behöver oxå tankas lite då och då. Och saker kanske går sönder och behöver lagas och då måste man ge det tid att bli helt. Förstår ni hur jag tänker?

Det är lätt att glömma bort att ge varandra tid tillsammans, man ser till att man har tid för familjen utöver arbete osv och man ser till att ge varandra den där omtalade och välbehövliga egentiden. Men då kan den där tiden med bara varandra lätt bli lidande. Och jag tror man måste få vara med just bara varandra ibland för att fylla på med närhet, kärlek och skratt. 

I morgon ska vi iväg och bara vara vi. Min mamma kommer hit till barnen och vi åker iväg för ett dygn alldeles själva. Och jag har längtat så efter detta. Få sitta själva i bilen, dricka kaffe ostört, gå i affärer utan vagn och få äta middag bara vi. 


En dag i Stockholm sommaren innan Nikki föddes ?

Så alla ni där ute, ta hand om varandra även när det känns svårt och tungt. Ge varandra lite tid tillsammans i julklapp vet ja ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filippastranne

    Vad mysigt! Och vad imponerande att ni har lyckats hålla kärleken vid liv så länge.
    Vi ska försöka ha två timmar bara vi vid poolen, bara vi. Inte mycket men bättre än inget ☺️

stats