Emmelieandersson

krångel och strul med uppdateringar

Hej på er!

 

Jag upptäckte just att de senaste inläggen jag skrivit inte blivit publicerade. Vad det beror på vet jag inte men jag hade problem hela helgen med att ladda upp bilder men jag trodde att texten publicerats. Igår kom jag inte ens in på bloggen själv så något måste vara fel och jag väntar svar från supporten.

Hoppas ni hade en fin helg?

Vilket väder vi fick, sååå härligt! Det var inte ens jobbigt att gå upp när Allie vaknade 6.30, solljuset gör massor för humöret det är tydligt det. Vi passade på att vara ute och leka och grilla korv till lunch på lördagen. Det är verkligen så mysigt tycker jag. Det är även så mycket lättare att vara ute med Allie och Louie nu när det är lite varmare och kläderna är lite smidigare. Blir nog en rolig vår om än intensiv haha.

Nu ska jag fortsätta med lite studier här men förhoppningsvis kikar jag in igen lite senare.

Ha en fin dag, kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats