Emmelieandersson

Fredagspepp med en throwback

Happy friday på er!

Hoppas dagen börjat på bästa sätt trots det gråa slasket utanför fönstren. Jag håller tummarna att vi får plusgrader i fortsättningen så att all snö och is smälter bort och självklart håller jag mina tummar för att solen vill visa sig snarast.

Just nu tar jag en liten paus från mitt skrivande, sitter med en analys av en artikel som ska in i eftermiddag. Tänkte bli klar med den innan hämtning av barn för när dom är hemma vill jag köra fredagsmys resten av dagen. Nikki är galet pepp på kvällens premiär av Let´s dance. Ska ni titta? Och har ni någon favorit redan innan programmet börjat? Jag har en känsla av att Samir och Sigrid blir Nikkis favoriter i alla fall.

Nu ska jag fylla på kaffekoppen och se till att bli klar, men ville bara kika in och önska er en trevlig fredag.

Gå förresten gärna in på min instagram @empan_luring och var med och tävla om en fin flaska från Twistshake.

Avslutar med två bilder från exakt ett år sedan… har sagt det tidigare men säger det igen, förra året hade våren redan kommit vid det här laget…. Så våren vart är du?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats