Emmelieandersson

En av de bästa traditioner som någonsin skapats

I lördags var det dags för årets Minijulis. Då ses jag och mitt gamla tjejgäng från gymnasiet för att fira in julen tillsammans. Detta gör vi varje år, dagen före första advent. Mysets mys verkligen.

Vi börjar med någon form av lunch och i år hade Lena som var årets värdinna fixat julsmörgåsar. Julens första skinksmörgås med andra ord. Sååå gott.

Efter lite babbel och några glas bubbel var det dags för årets aktivitet som jag stod för. I lag om två och två byggde vi pepparkakshus. Jag hade köpt färdiga mallar och massa godis att garnera med.

Koncentration på hög nivå ?

<<<<<<<<<<<<
s, snygga va?

<<<<<<<<<<<<
innaren i omröstningen blev inte helt otippat detta mästerverk! Jag är inte medskyldig till det ?. Susanne och Hannah vann och får därmed bestämma nästa års aktivitet.

Efter denna lilla aktivitet började middagspysslet och OMG vilken middag hon komponerat ihop vår värdinna!

Till förrätt en grymt god laxsashimi med mango/chillisalsa.

Varmrätten bestod av en glasnudelsallad med avocado och marinerad rostbiff. Sååå gott allting.

Till dessert blev det tre små munsbitar och en stor kopp kaffe för att orka med kvällens fortsatta bravader.

Kvällens höjdpunkt var i vanlig ordning julklappsspelet. Det är verkligen så galet varje gång. Denna gång svettigare än någonsin tror jag. Jag lyckades knipa fem paket och kom på delad andra plats. Susanne vann i vanlig ordning ??.

Dokumentering av klappar innan tärningen börjar slås, mycket viktigt.

Att spendera en dag med den här ligan ger verkligen massa härlig energi. Samtalet skiftar mellan allvar och skratt och det är verkligen inte tråkigt en sekund. Tänk att det i sommar är 15 år sedan vi tillsammans tog studenten?! Galet!

Den här traditionen vi tillsammans skapat är verkligen en av årets härligaste dagar. Så glad att jag fortfarande har dessa brudar i mitt liv trots att vi under åren bott långt ifrån varandra i långa perioder?.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats