Emmelieandersson

December is coming up

Hej,

Imorgon är det första december hörrni!

Tycker November gått fortare än någonsin och jag gissar att veckorna fram till jul bara kommer swisha förbi. Tycker det känns som man blir lite snuvad på lite juletid i år när fjärde advent är på självaste julafton.

Har hur som helst fått upp lite stjärnor här hemma. Tänkte få upp det som ska upp i barnens fönster idag. Kanske att jag även hinner fixa stakar till sovrummet. Lite julblommor har oxå fått flytta in så jag hoppas julstämningen kommer smygandes. Barnen längtar tills imorgon då det är kalenderdags. Både för att få se premiären av årets tv kalender och att få öppna lite luckor såklart 😉

Jag är som vanligt väldigt nyfiken på julkalendern. Hoppas den är bra! Om inte annat finns det en hel radda med gamla godingar på öppet arkiv hos svt man kan kika på. När Nikki var sjuk häromdagen kikade på några avsnitt av min gamla favorit ”julens hjältar”. Vem älskade inte Hammarbyhunden liksom?

Ska knåpa ihop det sista på vår kalender dom ska få innan den här dagen är slut.

Gör ni egna kalendrar till barnen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leila

    Mysigt med jul och jag tycker det är ännu mysigare att man tänder det fjärde ljuset på självaste julafton. Det blir en tydligare nedräkning på så sätt…..när det fjärde brinner då är det jul.
    Annars tar vi det lugnt med pyntande och kalenderfix, har bara kalender på jobbet iår och grabbarna är inte så intresserade längre.
    Såg avsnittet av julkalendern igår och det verkar som det blir en bra säsong, den lämnade bra känsla i alla fall. Hoppas ni får njuta tillsammans hela familjen, ta hand om er!
    Kramar Leila

stats