Emmelieandersson

Älskar doften av nybryggt kaffe

Jag hörde att Allie vaknade till imorse, en sisådär 50 minuter innan vi egentligen skulle gå upp. Ni vet den där tiden som är så otroligt skön att bara dra upp täcket och slumra liiiite till. Men jag chansade och gav henne en flaska och hon kunde ligga kvar ett tag till. Medan jag värmde den satte jag på kaffet vilket innebar att jag sedan fick ”vakna” till en doft av nybryggt kaffe. Hur underbart är inte det en fredagsmorgon?!

Nu har jag druckit två koppar och det börjar bli dags att klä på kidsen lite kläder för dagen. Nikki har halloween lunch på skolan så hon är klädd med lite fladdermusgrejer. Supersnygg! Ska se om hon vill vara med på en bild 🙂

Hoppas ni har några härliga fredagsplaner. Själv har jag seminarium sen tänkte jag försöka hämta barnen tidigt och bjuda på ett mysigt halloweenmellis kanske. 

Ha en fin fredag hörrni och kika gärna in lite senare för en liten tävling 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats