Emmelieandersson

When we got to know

Då var det dags för första inlägget på denna blogg.(29/1-2015)

Jag har redan skrivit dessa inlägg på en annan sida och har försökt exportera de inläggen hit utan att lyckas så nu ska jag försöka kopiera in dom istället så ni får hänga med från början.

varför har jag då skapat denna?
Jo för en vecka sedan var jag och min sambo på ultraljud för att kolla så att allt stod rätt till i magen, (hade inga misstankar om att så inte var fallet men ville vara på den säkra sidan innan dottern fick veta att hon skulle bli storasyster). Hade en tid inbokad på supertrevliga Oxbackskliniken där en jättegullig kvinnlig doktor tog hand om oss.
När hon bad t gå och släcka lampan för att hon skulle få bättre bild på skärmen fick jag för en liten stund en klump i magen och tankarna hann börja snurra… ”Hittar hon inget?”, ”vad är det nu som är fel” osv… men sedan sa hon Och nu kan ni hålla i varandra och så vred hon skärmen mot oss här har ni en och här har ni en till! 
Mina tårar började rinna direkt och jag trodde inte det var sant. Shit två stycken på en gång, haha! Galet! men sååå roligt! Jag var helt skakig under resten av ultraljudet, vi fick veta att allt såg jättebra ut och att tvillingarna hade varsin fin moderkaka och en bra skiljevägg emellan sig. Om det betyder att det är enäggs eller tvåäggstvillingar vet vi inte än men att dom inte  tar näring från varandra vet vi och det är det bästa!

Mycket tankar och funderingar har snurrat sedan dess och har jag mycket tankar brukar skriva vara en bra lösning. Så här kommer ni nu kunna följa vår resa från att vara föräldrar till en till att bli föräldrar till tre.

Ha en fin dag// Em

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats