Emmelieandersson

Vilken dag

Tror inte ens jag orkar skriva om min kaos morgon… Men den innehåller två punkteringar varav den ena på motorvägen på väg till specialistmödravården. 

Efter att ha grinat som ett litet barn i bilen så fick jag så klart hjälp av en underbar sambo som fick åka från jobbet och en god vän. 

Kunde sedan åka in till sjukhuset för kontroll av tvillingarna. Hade tur och behövde bara vänta 1 1/2 timme trots att jag själv var 2 timmar sen 🙂

  
Vi började med att konstatera att tvillingarna bytt sida i magen så tog ett tag att reda ut vem som var vem så vi mätte rätt bebis. Men till slut hittades en snopp och en snippa och mätningarna kunde börja. 

Lillebror är fortf störst och ligger ca -8% på tillväxtkurvan och lillasyster ca -15%. Så båda väger nu drygt ett kilo var. 

Diskuterade mitt insjuknande av Femte sjukan oxå och han sa att jag hade haft tur för några veckor tidigare eller några veckor senare hade varit väldigt riskabelt för barnen. Men mätte ändå flödet i både navelsträng och hjärna för att vara säkra och det fanns inga tecken på risk för blodbrist som är det som kan hända när man själv burit på viruset. Så lättad över det. 

Vi pratade inge jättemkt om förlossningen idag då han tyckte mkt kan hända ännu och dom har än så länge gott om plats i magen. (Gott om plats?! Jag känner mig sprickfärdig ) 

Men som det ser ut nu ligger dom huvud mot huvud uppe på min vänstra sida och han har rumpan och fötterna ner medans hon ligger mer i tvärläge.

Och jag kan säga som så att någon förlossning med ettan i säte blir det INTE tal om! 

Nu ska jag försöka klura ut någon middag och mysa lite med min stora tjej. 

Kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats