Emmelieandersson

Tjejkväll och vinst från Emma Israelsson

Igår kväll arrangerades en Tjejkväll på fina Ulvhälls Herrgård här i Strängnäs.

Det var en del lokala företag som ställde ut och visade upp sina verksamheter, föreläsningar, modevisning, drinkar och mingel.

Fantastiska Emma Israelsson var på plats och visade upp sina smycken. Älskar älskar hela hennes kollektion! Så mycket fint.

Fick även tid att prata en del med super härliga Carola som driver crfitness . Våra vägar korsades på Instagram för några år sedan (tror jag) då vi båda har tvillingar. Lika härligt varje gång vi springer på varandra irl 😉

Alla gäster som kom fick två lotter var och kvällen avslutades med en stor lottdragning. Det var massa vinster från alla företag som ställde ut under kvällen. Tror ni jag blev glad när jag kammade hem en av vinsterna från Emma Israelsson? woop woop! Så jäkla glad alltså. Jag vann ett presentkort och smet såklart direkt in i ”shoppen” för att köpa något fint. Men vän av beslutsångest som jag är så fick jag såklart panik och kunde inte välja vilket smycke som jag helst ville ha så det fick bli hennes snygga sweater som jag också spanat på så länge. Dock måste jag åka in och byta den idag då jag råkade ta en för stor storlek.

Mycket trevlig kväll i alla fall! Kul när det händer lite saker i vår lilla stad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats