Emmelieandersson

Sommaravslutningar

I måndags var det sommarfest på Allies och Louies förskola. Barnen sjöng fina sånger tillsammans och sedan bjöd förskolan på jordgubbstårta och kaffe. Supermysigt även om vädret inte riktigt var med oss hela vägen. 

I tisdags morse var det sen dags för Nikkis första skolavslutning. Barnen samlades på skolgården för att gå gemensam parad till kyrkan där nära och kära stod och väntade på barnen. Det var så högtidligt och fint. Finns film på när dom kommer till kyrkan på min instagram @empan_luring

Är så glad över valet av skola vi gjorde till Nikki. Hon kom ensam till sin klass från förskolan men det märks inte alls. Hon har fått så mycket nya kompisar under det här året. Hennes fröknar är fantastiska och jag tror aldrig jag träffat på mer engagerad fritidspersonal. Så skön känsla att vara nöjd rakt igenom med skolan ens barn går på. 


Efter kyrkan var tanken att vi skulle ha picknick men det var kallt och regnet hängde i luften så vi gick och fikade på ett cafe istället. Och tur var det för medan vi satt där kom regnet och det regnade inte lite kan jag säga!

Efter fikat åkte vi och hämtade Nikkis bästis innan vi  åkte hem och mumsade på jordgubbar som mormor haft med sig. Sååå gott med jordgubbar, eller hur? 

Nu väntar ett långt och förhoppningsvis härligt sommarlov! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats