Emmelieandersson

Magknip eller nattskräck?

Sitter här med dagens första kopp kaffe och det är definitivt inte den sista vill jag lova. Det blev extremt dåligt med sömn inatt. Båda började knöla redan vi 21 och Allie fick någon form av skrikpanik vid 22 och då provade jag att ta henne till vår säng. Hon skrek och kröp runt i vår säng och sprattlade med benen. Inget hjälpte… Hon ville inte kramas, inte ligga på bröstet, vi fick knappt ta i henne. 

 Vi tror hon hade hon i magen men vet faktiskt inte. Hon har gjort så här någon gång förut och det är så obehagligt när man liksom inte får kontakt med henne. Nikki hade ju några fall av nattskräck när hon var i ungefär samma ålder men jag vet inte riktigt om det är samma. Fick henne att somna till slut men då var det dags för Louie och vakna, han låg sedan och gnydde och knölade runt i vår säng i ca en timme. Sen lyckades vi få båda att somna men båda två har vaknat minst en gång i timmen hela natten. Mellan 6-7 imorse sov dom dock båda två och det var första hela timmen av sömn på hela natten. Tommy sov nog oxå skönt för han måste stängt av sin klocka i sömnen… Ooops!  

Tur det finns gott om kaffe här i huset, lär gå åt ett par koppar idag.. Vädret bjuder ju inte direkt på något härligt höstlovsväder så inneaktiviteter it is. 

 Kikar in lite senare med vinnaren i medela tävlingen så håll koll 🙂 

 

Hoppas ni alla får en fin torsdag. 

Kram så länge 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats