Emmelieandersson

En blöt hund är bättre än ingen hund

Louie har ju sin prickiga hund när han ska sova och det är ju verkligen hans bästa. Den har hängt med länge och han har sovit med den varje natt och dagsvila sedan han var jätteliten. Hunden är ju därför jätteviktig för honom. Allie har sin katt och Nikki hade en alfonsdocka. Men båda tjejerna har kunnat ta något annat i nödfall men för Louie är hunden jätteviktig och han älskar att gosa med hans svans.

Igår var hunden med och lekte ute…. och fick tydligen en liten spa behandling i form av sandskrubb med avslutande dopp i vatten…. så där en timme innan läggning ungefär. Nikki var snäll och hängde hunden på tork men jag insåg ju att det var likabra att köra den där välbehövliga tvätten nu hur dålig timing det än var. 

Så myckey tårar vid läggning var det. Louie ville absolut inte ligga i sängen utan sin bästis och tyckte kaninen jag försökte ersätta hunden med lika gärna kunde ligga på golvet. Till slut somnade han ändå efter mycket om och men. Att försöka få en snart tvååring att förstå att hunden ligger i tvättmaskinen var ju lönlöst. Han vaknade dock två timmar senare och var ledsen. I vanliga fall hade det hjälpt med en skvätt mjölk eller nappen men nu var det ju något annat som saknades.

Så jag gick och hämtade den nytvättade ännu blöta kompisen och den lättnadens suck från Louie alltså…. en blöt hund är verkligen bättre än ingen hund, så det så. 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats