Emmelieandersson

Det sentimentala mammahjärtat

Förra veckan fick Nikki ett brev från sin gamla underbara förskola som bjöd in henne till lite lek en dag på höstlovet så idag var det dags. Hon var så glad att få åka dit igen, som hon saknat både kompisar och fröknar.

 Dom gamla bästisarna sprang rakt in i hennes famn när hon öppnade dörren och barnen skrek åh nu kommer Nikki <3 sånt känns så bra i mammahjärtat och Nikki blev såklart superglad att se sina gamla kompisar. 

 Vi trivdes så himla bra med hennes förskola så beslutet att inte sätta tvillingarna där var sååå svårt. Men dom har ju fått det toppenbra dom oxå. Men Nikkis gamla förskola med alla fröknar och barn kommer liksom alltid att vara speciell <3

Ska hämta Nikki runt lunch och funderar då på en liten tur till Ikea. Får se om det blir så men känner för att hitta på något med kidsen och skulle behöva lite grejer därifrån. 


Nu kaffe och kanske mellis till de små innan det är dags att åka igen.

Hoppas ni har en fin dag i blåsten? Usch vilket väder! Vet att man inte ska klaga då man ändå inte kan göra något åt det men är det något jag blir på dåligt humör av så är det sånt här crappy väder. Burr!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats