Emmelieandersson

Det här med att åka bort med tvillingcirkusen

Jag har aldrig dragit mig för att göra saker ensam med barnen vare sig det gäller att åka och handla, ta en sväng till lekparken eller åka till Ikea. Det har alltid fallit sig naturligt och jag har aldrig sett det som ett problem. Vilket inte heller Tommy gör om han är själv med barnen. Jag har alltid resonerat som så att man kan liksom inte ha fler barn än att man kan klara av dom själv. Men med det inte sagt att allt är lätt och smärtfritt. Och det finns saker som är jobbigare/svårare än andra, och en av dom sakerna är att åka hem till folk.

 Alltså middag, fika, kalas osv hemma hos andra. Kan ju inte vara så svårt tänker ni kanske men jo det är det absolut svåraste med att ha två småttingar i upptäckarstadiet som ska passas konstant. Och då menar jag inte passa för att dom inte ska slå sig och inte få upptäcka saker (självklart vill jag inte att dom ska slå sig men) utan bara passa för att inte riva sönder en bok, välta ut ett glas med saft, bränna sig på en kopp kaffe, hitta en penna och rita på golvet, bränna fingrarna på ett ljus osv…. Det här känns ibland som en svettig uppgift även om vi är båda två och vi brukar inte bli långvariga utan istället vara tråkiga och  åka hem….

 Man blir liksom inte ens social när man bara jagar runt som en tok… det finns vissa ställen som det funkar problemfritt att vara på och det är så skönt att det även finns såna ställen men annars har vi blivit mer och mer hemma tror jag. Vi har aldrig resonerat som så att man ska sluta göra saker för att man har barn och vi har dom ofta med på det vi gör, men när man ändå inte ens kan sitta och ta en kaffe borta så struntar jag nästan hellre i det…..

  Jag hoppas att detta lugnar sig snart för detta är galet stressande….

Här är vi förvisso hemma i lekrummet och den där leken blir visst aldrig tråkig…

Hoppas ni har en fin måndag så här långt, puss på er , så glad över alla som kikar in här och läser, tusen tusen tack!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats