Emmelieandersson

Det här är mina tvillingar Allie och Louie, inte Harry och Wilma….

Idag fick jag en kommentar här på bloggen av en tjej som berättade att någon använde bilder på mina tvillingar. 

 Jag tog självklart kontakt med tjejen som skrivit kommentaren och hon förklarade vad det gällde. Hon hade lärt känna en tjej i en fb grupp och dom hade blivit ”vänner” över nätet. Men allteftersom dom pratat tyckte hon att mer och mer saker inte stämde så hon började höra sig för och komma runt lite och hade då hittat mina bilder och känt igen dom då hon fått dom skickade till sig. Och då tog hon kontakt med mig vilket jag är jättetacksam för. 

Den här andra tjejen har presenterat barnen som Harry och Wilma och beskriver vem som är lik vem i familjen  osv. 

Det hon gör är olagligt på fler än ett sätt, bland annat bryter hon mot upphovsrättslagen då det är förbjudet att använda sig av någon annans bilder utan att tala om vart bilden kommer ifrån. Jag undrar vad det är för sjuk människa som gör detta? Och varför? Lämna mig och mina barn utanför ditt liv, Läser du det här så ber jag dig sluta genast. 

Jag återkommer i ämnet, behövde bara ventilera lite…. 


(Och jag vet att jag inte har rätt att publicera en printscreenad bild heller, men jag väljer att göra det ändå, hennes namn syns ändå inte ännu)…. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Westergren

    Men neeeej!! Det är sånt här som gör att man vill göra taggar i ALLA bilder man lägger upp. Var med om tidigare i förra veckan att en kompis utsatts för samma sak. Någon använde ALLA hennes bilder i sin fb-profil.

stats