Emmelieandersson

Dålig timing

Igår försökte vi få Nikki i säng skapligt eftersom hon skulle upp till förskolan idag, det gick ju sådär… Hon låg i sängen till 20.00 men sov nog inte förrens närmare 23…. Då gick jag och la mig, gav Allie en flaska och slocknade… Vi ett tiden vaknade någon av tvillingarna, kommer faktiskt inte ihåg vem, stoppade in nappen och la mig i sängen, 10 minuter senare gnälldes det till igen, upp ge flaska eller napp och lägga sig igen. 15 minuter senare samma visa…. Och så höll det på heeeela natten så när Nikki vid 5 frågade om hon fick komma till oss sa jag ja för jag tänkte att då kanske åtminstone hon sover… 

Så en natt med extremt dålig sömn startar vi denna vardag med! Nu är juni te förskolan ett tvång så vi behöver ju inte pka dit om vi inte vill men Nikki har längtat så efter sina kompisar så jag hade inte mage att hålla henne hemma. 

Det är ju en viss skillnad när man får första barnet när man bara är själv och en bebis, då kan man ju verkligen ta dagen som den kommer och vila med bebisen om man vill. Har man syskon till bebisen är det ju lite svårare. 

Just nu sover Louie, Allie leker på golvet och jag vilar lite på soffan. 

Hoppas er dag börjat bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats