Emmelieandersson

Bvc update

Det glesar ut lite med mina viktuppdateringar och det är för att vi inte längre går och väger varje vecka 😉 dom växer så pass bra nu att det inte längre behövs vilket är så skönt!

Men i torsdags var vi där och jag träffade vår underbara bvc sköterska! Hon var sjuk sist så det är över en månad sedan sist så det var skönt att träffa henne. Hon är sååå go med barnen och skulle jag undra något så skulle jag verkligen känna mig trygg med att fråga henne. Självklart kanske men så här i efterhand så kan jag säga att jag aldrig hade den känslan med den sköterska som Nikki hade som bebis. Men både hon och den bar läkare tvillingarna har ger alltid både mig och dom så mycket pepp och fina ord. 

Status på twinsen var iaf så här:

Allie: 4970g och 59 cm

Louie: 5150 g och 59,5 cm

Så nu har vi en bebis som klivit över 5 kilos strecket 🙂 i mina ögon har dom blivit så stora! Men dom är ju eg yttepytte för sin ålder. Men båda vänder sig nu från rygg till mage och rullar runt för fullt när dom ligger på golvet. Båda jollrar och ”snackar” massor och Louie har precis kommit på hur man brummar med munnen så det är det roligaste just nu! 

Dom är rätt osynkade vad gäller mat och sov tider så jag tror jag får försöka vara noggrannare med att mata båda samtidigt och försöka få dom att sova samtidigt, nu kör jag helt på deras  egna önskemål och behov. Vet inte vad som är det bästa men tror att det ”enklaste” i längden är att dom har samma rytm. 

  
En vanlig syn…. Allie ”biter” lite på brorsan haha, blir nog mycket rivmärken framöver så gäller att försöka hålla deras små vassa naglar i trim. 

Ha en fin måndag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats