Emmelieandersson

Att kunna andas

Den där konstanta nästäppan man kan få som gravid släppte under veckan på gran canaria och nu har jag klarat mig utan nässpray sedan vi kom hem! Lättnad!

 

Men istället har magen växt massor så trycket mot lungorna är galet så jag vet inte i vilken  position jag ska sitta eller ligga längre. Så jäkla tungt att andas, jag får dessutom lite lätt panik när jag inte får luft ordentligt så jag gissar att jag har en rolig tid framför mig…

Väntar just nu på att min blivande 5åring ska vakna så vi kan göra något av den här dagen. Sömntuta!

senare idag blir det badhuset, det är ju fredag 😉

Ha en fin dag alla

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats