Emmelieandersson

Är det inte den ena så är det den andra….

efter dagens besök på bvc var jag så nära att bryta ihop… Nu hade Louie ökat ok i vikt igen men då var ju ist Allies ökning för liten. Mata oftare och ge ersättning… Ersättning som ingen av dom vill ha 🙁

Hur gör man? Hjälp mig snälla…. 

Tanken på att behöva sluta amma gör på roktigt ont och gör att jag känner mig värdelös som inte kan mätta mina barn. Och det spelar ingen roll stt jag vet att det inte är så men det är iaf så det känns.
Tog en frukosy och promenad med mig babe för att skingra tankarna lite. 

   
 
Vägning och möte med läkare nästa vecka för att prata vidare om louies eventuella allergi. 

Känns som det här inte är slut på långa vägar… 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats