Emmelieandersson

4 månader och tandläkarbesök

Det är redan 4 månader sedan twinsen kom till oss, galet så fort det går samtidigt som dom känns som en sådan självklar del av vår familj. 

Hade passande nog tid på bvc för vägning och mätning och resultatet av det blev så här :

Allie 4575 g 58 cm

Louie 4780 g 58,3 cm

Båda har gått upp över 300 g på två veckor och det är rekord för dom, heja heja!!! Dom börjar bli så stora, jollrar som bara den och har så nära så nära till en vändning från rygg till mage båda två. Louie har lite jobbigt med munnen, tror det kliar för han tuggar som bara den om han får tag på mina fingrar. 

  
Nikki försökte ta en bild på mig och twinsen förut 😉
Bjöd in mig och barnen på en kopp kaffe och lite skönt mammasnack hos min fina vän Fia mellan Nikkis tandläkarbesök och bvc. Skönt och mysigt att ses lite <3

Vi har varit mycket hos tandläkaren på sista tiden och det är för att dom hittade två hål i nikkis tänder på hennes kontroll och för att barnen ska vara trygga när hålet ska lagas får dom komma på tandskola innan och bekanta sig med alla redskap och miljön, dom har dessutom testat att ge bedövning rvå gånger och lagt plast på hennes vuxentänder som kommit upp. Hur bra är inte det?! Första gången vi var där var hon nervös så hon nästan grät och nu lägger hon sig helt obehindrat i stolen! Så bra grej! 


Nu lite kaffe innan PH. Sen blir det natti natti.
/ Emmelie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats