Emmelieandersson

Vabruari och hela nätters sömn

Februari eller vabruari som månaden också kallas är förbi och sjukdomarna slog verkligen ut oss totalt.

Hela familjen har legat däckade i både influensan, förkylningar och öroninflammation. Inget roligt alls men nu hoppas jag vi haft vår del av sjukdomar för ett tag framöver. Vi avslutade med en penicillinkur för Louie, han åkte på dubbelsidig öroninflammation skrutten. Måste ta tag i att ringa öron näsa hals om hans halsmandlar igen också då han äntligen klivit över 10 kilo.

Från att i veckor ha familjen sovandes utspridda i vår säng och madrasser i vardagsrum/sovrum pga alla sjukdomar så sover nu alla utan att jinxa för mycket hela nätter i sina egna sängar! Så så skönt!
Skillnaden på att behöva gå upp till något av barnen var och varannan timme mot att få sova hela natten gör verkligen under för humöret verkligen.

Den här veckan ska Allie och Louie börja skolas in på en ny avdelning, det är dags att sluta på småbarn och börja på mellanbarn. Dom längtar så mycket och är så redo att ta steget. Vi har trivts jättebra på småbarnsavdelningen men nu har dom växt ur den och dom har varit äldst där inne ett tag så nu behöver dom lite mer jämnåriga kompisar runt sig.

 

Nu ska jag sätta igång en maskin med tvätt och dyka ner i skolböckerna.

Hoppas ni har en fin dag, kram så länge

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats