Emmelieandersson

Tvätt och julklappsinslagning

Torsdag redan?! Jösses veckorna bara swishar förbi!

Idag chillar vi hemma, jag kör maskin efter maskin med tvätt och försöker slå in lite julklappar. Tänkte försöka undvika att behlva sitta med det den 23e 🙂 vore skönt att slippa för en gångs skull!

Hur går det med era klappar? Är ni färdiga? Jag har ett par stycken kvar men känner mig rätt redo. Ska hämta ut ett par stycken på posten idag. Sååå smidigt att handla på nätet tycker jag. Även om det är ganska mysigt och bra för julstämningen att göra ett besök i något köpcentrum i juletider så är det skönt att få det mesta levererat tycker jag.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Malin här igen:) Tycker oxå det är smidigt med nätet, helst då vi har en bit till affärerna. Men i år är jag lite missnöjd. Främst Lekmer som har strulat med uppdelade och väldigt sena leveranser samt felaktiga varor. Ogilla på det! Nästa år får det nog bli EN svettig dag på Ullared sen är det avklarat:)

stats