Emmelieandersson

Snöskottning och sovrutiner

Brrr har precis kommit in efter att ha varit ute och skottat lite snö. 

Jag tror jag sagt det förut men vinter är inte riktigt min grej 😉 men idag var det faktiskt ganska skönt att komma ut och få lite luft, Allie och Louie somnade och sover fortfarande ute i vagnen. Det betyder kaffe i lugn och ro för mamman tillsammans med Nikki framför disney channel och Nikkis favvoprogram Jessie! 

Så skönt att dom börjat gilla att sova ute i vagnen, när dom var mindre funkade det så länge vagnen rörde på sig men nu verkar döm sova gott även när den står still. Nikki sov alltid i vagnen när hon var liten. 

För övrigt har dom senaste dagarna lyckats somna om på morgnarna så vi har kanske gått upp efter nio. Sedan har dom varit vakna en stund, ätit, sovit en kortis, vaknat, lekt och sedan blivit trötta igen. Då har dom fått varsin flaska och sedan fått sova i vagnen. Då har dom sovit en låååång nap och kanske bara slumrat till en kortis sen framåt kvällen. Skönt att få in lite sömnrutiner! Dom lär dock raderas igen nästa vecka då nikki ska till förskolan igen och vi kommer åka bil två gånger om dagen men men det tar vi då. 

  
Skönt att sova nerbäddad i vagnen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats