Emmelieandersson

Sjukstuga

Jag gissar att vi inte är ensamma om att ha sjukstuga just nu?

Igår fick jag åka och hämta Allie och Louie tidigare på förskolan då Allie framförallt hade varit väldigt hostig och hängig. Och dom är inte alls särskilt pigga…. Hostar som bara den på nätterna och imorse var dom så griniga så jag vet inte vad… Inte konstigt kanske när man vaknar för att man hostar så man inte kan sova. Nu sover dom i alla fall i vagnen och har gjort en stund. Rutiner får återkomma när man är frisk. Är man sjuk får man liksom sova när man behöver.

Jag passar på att plugga lite när de sover och sen ska vi hämta Nikki när skolan slutar. Kanske bäddar vi ner oss på golvet i lekrummet framför en film i eftermiddag. Just nu går Lotta på bråkmakargatan varm här hemma. Har testat Pippi oxå som var Nikkis favorit när hon var liten men varken Allie eller Louie verkade fastna för henne.

Vad tittar era barn på?

Här funkar förutom Lotta Nicke Nyfiken, Bilar och favoriten Sune. Vi har dock sett hela julkalendern x antal gånger senaste månaderna så är glad att vi lyckats byta ut den ett tag även om den är fantastiskt rolig. Ska testa med Sunes sommar och se om den blir lika poppis. Tecknat är dom måttligt imponerade av faktiskt. Det är vissa figurer som funkar men Nikki var likadan när hon var liten och hade nog ingen tecknad favorit förens Frost kom och då var hon ju ganska stor.

Ha en fin dag så hörs vi kanske lite senare

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats