Emmelieandersson

Samma visa varje år

Nu tänker tomtemor i det här huset tacka för sig… Har slagit in de sista klapparna och förberett inför morgondagen. Jag trodde jag var klar med klapparna men det fanns visst ett par till att sätta papper på. Samma sak varje år, och varje år tänker man att nästa år ska jag vara klar så jag kan titta på uppesittarkvällen i lugn och ro haha! 

Nikki har varit riktigt pirrig under kvällen så jag kan bara tänka mig hur hon ska vara imorgonbitti när hon kommer ner och ser granen 😉

Hon har iaf ställt ut kakor, gröt och mjölk till tomten så han ska få något gott i magen, hon valde länge och väl i kakhyllan på coop innan hon hittade såna som han gillar 😉 

  
Allie och Louie blir 5 månader imorgon, helt galet! Dom börjar verkligen visa sina olika egenheter och bli små personer. 

   
 
Älskade ungar vad jag är glad att just ni kom in i våra liv <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats