Emmelieandersson

Påskägg i mängder och soliga dagar

Påskhelgen är över för denna gång och vi kan se tillbaka på ett par soliga men lite kalla dagar.

Barnen vill ut och leka mest hela tiden men blir lite lurade av solen som skiner och tror att det är super varmt ute fast så inte är fallet. Riktigt kyligt fortfarande så jag hoppas det kommer lite värme snart.

Påsken var lugn, vi hade barnens ena kusin här ett par nätter till deras stora förtjusning. Dom älskar verkligen sina fina kusiner ?.

På lördagen började vi med lite äggjakt i trädgården och barnen tyckte det var så roligt att påskharen varit här och lämnat godis.

Barnen fick varsin påskpresent oxå, tjejerna likadana fina kepsar från River Island och Louie en från H&M. Allie ser ut som Skrållan i sin lite för stora keps ?.

På eftermiddagen åkte vi hem till barnens farmor för middag. Det bjöds på god grillmiddag, en supergod dessert och såklart massa godis. Barnen blev bortskämda med massa påskägg/presenter av farmor och sina fastrar. Så nu har vi lördagsgodis för mååååånga veckor framöver.

På påsken får man äta hur mycket godis man vill, visst?

På påskdagen åt vi påskmat här hemma, så gott och mysigt tycker vi!

Älskar för övrigt min påskbukett som jag gjort själv av blommor jag köpt på nyöppnade blomster landet. Svärmor fick en nästan exakt likadan när vi var där. Tycker det är så roligt att göra egna buketter.

Hoppas ni haft en fin påsk ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats