Emmelieandersson

På spikmattan

Ett litet snabbt inlägg från spikmattan kommer här. Mina axlar är stenhårda och jag gissar att det är en kombination av att jag ligger knasigt i sängen och att dom börjar bli tunga när jag släpar runt på babyskydden. Men en stund här på mattan var underbart skönt. 

Sveriges Mästerkock är på på tvn och det är helt klart ett av favvoprogrammen. Jag har redan några favoriter och jag både hoppas och tror att dom går vidare.  Problemet är ju bara att man blir så hungrig när man tittar haha.
Idag när vi var på öppna förskolan la jag barnen i en myspöl, blev sugen på att fixa en hem, har ni tips på hur man gör en själv eller vart man köper en? 

Ikväll drog vi ut på tvillingarnas nattning lite, dom fick gröt vid 17, sen käkade vi andra middag och då var framförallt Allie supertrött men jag satte henne i knät så hon skulle hålla ut lite till. Nikki ville bada med pappa efter maten så dom hoppade i ett bad med såååå mycket skum haha. Jag satte på twinsen pyjamas och la dom i sängen med varsin flaska och båda somnade?! Dom har visserligen vaknat varsin gång men ändå, inte massa grin och knöl, så skönt! Nu håller vi tummarna att dom fortsätter sova trots att jag skrev det här 😉 

Ha en fin kväll så hörs vi imorrn 

Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats