Emmelieandersson

När dagen varit lite rörig….

Det kom ju som dom flesta säkert vet lite snö igår/inatt så efter frukost och lite lek läs röj så tog vi på oss för att gå ut och skotta av lite. 

Som jag nämnt tidigare denna vinter så älskar inte varken Allie eller Louie att vara ute i snön.. Och ska vi vara ärliga är det väl inte det bästa Nikki vet heller. Och definitivt inte min favoritlek. Men man ska väl ut en liten stund om dagen och skotta behövde jag ju göra så det var bara att bita ihop. Tror Nikki klarade 10 min utan gnäll, Louie kom tätt därefter och Allie stod ut längst med 15 minuter ?

Men dom fick gnälla en stund innan vi gick in för att göra lite lunch. La sedan de små i vagnen, satte på kaffe och röjde snabbt av köket innan jag satte mig med en kopp kaffe och två avsnitt av SKAM. Tittar ni? Beroendeframkallande serie det där. 

Röjde sedan lite i barnens garderob i hallen så dom kan hänga undan lite kläder så allt slipper hänga framme. Skönt!

När kidsen hade sovit klart tog vi en sväng till coop för att handla lite och väl hemma sen fortsatte kaoset. Nikki trotsar och lyssnar på prick ingenting av det jag säger och dom andra två röjer fram allt i alla lådor och gnäller stundvis så jag blir tokig. Så den här mamman får inte pris för den mest pedagogiska mamman efter denna dag. Tjat, skrik och hot låter väl toppen?! Not….

Nikki kände av stämningen och fixade ett ”spabad” till mig efter middagen med ett glas vin, choklad och vindruvor. Hur gulligt?  

 –det har ju varit lite rörigt idag mamma… 

Jo det kan man säga ?

Tommy kom dessutom hem med varsin semla efter jobbet, damn I love him!

Det blev ett väldigt spretigt inlägg det här men det är lite så dagen varit. Nu ska jag kramas lite med Nikki innan hon somnar.

Tur dom är små och kan dela på bilvagnen på coop 😉


Det där var precis så härligt som det ser ut 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats