Emmelieandersson

Mysig dag med min stora tjej och tips inför skolstarten

Idag ville tvillingarnas gudmor Erica låna dom en stund så efter frukost åkte vi dit och lämnade av trollen och styrde sedan vidare mot Eskilstuna.

Nikki behövde lite grejer inför skolstarten så vi passade på att få shoppa lite i lugn och ro utan de små. Hamnade tyvärr i massa vägarbeten som tog tid på vägen dit så hann bli jättehungriga i bilen så vi fick börja med en liten lunch.

Mysig lunch med min stora tjej.

Vi lyckades sedan efter lite letande hitta det vi skulle och kanske lite annat oxå 😉
I dessa skolstartstider kryllar det ju av pennskrin överallt. Och längst fram skyltas ju dessutom alltid dessa "fantastiska" pennskrin som kostar cirkus 400kr!!! Alltså på riktigt?! Vilken unge vill ha ett tomt platt litet pennskrin när det finns ett välfyllt bredvid med favoritfiguren tryckt på?!
Galet måste jag säga…. nu hittade vi dock ett fint på Akademibokhandeln som Nikki ville ha och det var toppenpris på det. 109kr som medlem. Tips tips för er som letar.

Nya jeans till benen som växer och växer fick oxå följa med hem. Dessutom var hon skicklig och hittade tre superfina toppar på rean på Cubus. Skor till idrotten stod oxå på listan och även det hittade vi.


Vi avslutade med en frozen yoghurt till Nikki och en kaffe till mig innan det var dags att åka och hämta de små igen.

Så mysigt och viktigt att få lite egentid med barnen. Kanske är det även dags att börja dela upp tvillingarna lite? Men jag vet inte, dom har än så länge varit ganska beroende av varandra så det får nog komma lite naturligt tror jag.

Kram fina 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats