Emmelieandersson

Mina känslor inför lördagens halvmara

På lördag är det alltså dags för mitt livs första halvmara. Det blir det tredje loppet jag springer. Förra året bockade jag av vårruset som är 5 km och Midnattsloppet som är 10 km. Men på lördag ska jag alltså springa 21 km.

Jag hade en väldigt bra och peppig känsla inför loppet fram till igår då jag började bli täppt i näsan….. nu ikväll känns det även som att halsen börjar göra ont… jag håller alla tummar jag kan att det inte blir värre än så här. Jag vill känna mig på topp när jag står där på startlinjen.

Jag har bestämt mig för att försöka njuta så mycket som möjligt av loppet och vara stolt över att jag faktiskt tagit mig dit. Helt på egen hand. Jag har tränat helt själv oavsett väder och temperatur sedan början av januari. Det har varit både blött, isigt, kallt och halt. Men även lite sol och ett par pass på barmark har hunnits med nu på slutet.

I övrigt är jag lite nervös över allt runt omkring (som alltid innan man väl är på plats). Vad blir det för väder? Vad ska jag springa i? Mycket frågor och funderingar som snurrar. Men jag ska försöka ta det chill och bara ta det som det kommer. Det blir som det blir helt enkelt.

Den här veckan blir det inga tunga pass. Hade tänkt ta en runda på 6-7 km idag och en superkort på torsdag. Men får se hur jag gör med dagens pass med tanke på min status.

Håll tummarna för mig på lördag är ni gulliga och lycka till alla andra som ska springa ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats