Emmelieandersson

Måndag och nya tag

Kvällen här hemma avslutades med mysfika a la Nikki igår. Hon ”slängde ihop” en supergod tårta som vi åt tillsammans framför wahlgrens värld. 

Sen var tanken att jag och Tommy skulle se Beck men jag tror vi båda somnade ganska fort så när jag vaknade till efter nyheterna flyttade jag istället in till sängen. Det är helt omöjligt att ligga ner och titta på tv på kvällarna det är ett som är säkert. 

 Kidsen var iaf pigga och taggade för förskolan imorse, Nikki hade dock gärna skrotat runt här hemma men jag vet ju att hon älskar skolan när hon väl är där. Blir ett par sena dagar för barnen den här veckan då mitt schema i skolan ligger så men jag hoppas det ska gå bra. Allie och Louie älskar verkligen att vara på förskolan även om dom såklart blir trötta när det blir en sen eftermiddag och Nikki stortrivs även hon när hon får vara med på fritidsaktiviteterna på eftermiddagarna. 


Så fin tårta och så mycket kärlek! 

Hoppas ni alla får en fin start på veckan. Kram på er 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats