Emmelieandersson

Mammaochpappatid

Fredagskvällen/natten var fantastiskt skön och välbehövlig. 

Efter incheckning samlades vi i hotellbaren för lite fördrinkar och snack innan vi tog oss till Berns. Väldigt trevligtatt  få vara med och träffa de människor Tommy spenderar dagarna med och deras respektive! 

Väl på Berns blev det middag och vin innan showen började, dom är ju för jäkls skickliga alltså. Har ni möjlighet tycker jag absolut att ni ska gå och se Hokuspokus mother fu*ckers . Vissa trick är i ärlighetens namn lite bättre på tv men i det stora hela en klart sevärd show!

Efter showen fortsatte vi i baren och stod och snackade ett par timmar innna vi åkte till hotellet för att avsluta med ett par drinkar i hotellbaren. Men vi avslutade inte där för alla blev akut sugna på cheeseburgare så tog en promenad till donken för lite nattmat innan vi gick till rummen 😉 

Det var så skönt att lägga huvudet på kudden och veta att man skulle få sova och inte behöva tänka att man snart skulle vakna igen 🙂 

Vaknade ändå skapligt tidigt och kunde ligga och dra oss i sängen med nyhetsmorgon på tv och inte disney channel innan vi åt en lång och god frukost.

Men lika skönt som det är att vara borta lika mysigt är det att komma hem till sina små juveler sen, allt hade gått superbra och vi spenderade kvällen med twinsen då Nikki åkte på kalas för att fira sin fina faster som fyllt år. 

   
Sista bilden för kvällen, en trött selfie haha

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats