Emmelieandersson

Kalas och hemmafix

Redan söndag kväll och jag har precis satt mig i soffan för att slötitta lite på en film innan jag går och lägger mig och fortsätter lyssna på min bok. Har helt fastnat för ljudböcker denna sommar. Tycker det är
Så skönt att stoppa i lurarna och lyssna på en bok. Har nog lyssnat på fem böcker av Denise Rudberg senaste tiden. Älskar hennes böcker och har nog läst dom alla tidigare men det spelar ingen roll. Dom är lättsamma och fängslande, precis vad jag behöver. På morgnarna vill Allie och Louie gärna att jag sitter med dom och kollar på deras morgonfilm. Så medan vi sitter där har jag boken i ena örat. Toppen att kunna chilla lite själv samtidigt som man är med barnen.

I helgen har vi mest varit hemma, jag har tvättat massor och T har fixat med kidsens crossbana. Igår var vi även hos barnens kusin och faster som hade kalas. Supertrevligt och gott med både sallad och fika.

Dock dåligt med bilder från denna helg ser jag. Får bättra mig i veckan.

Hoppas ni haft en fin helg och njuter av er söndagskväll.

Kram 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats