Emmelieandersson

Jag tappade lusten

Hej på er,

 

Det har ekat tomt här inne ett tag och man kan väl säga att förklaringen är att jag tappade lusten när det uppdagades att någon tagit mina bilder på Allie och Louie. Mer om det kan ni läsa här, det gjorde liksom att det inte kändes så roligt längre och definitivt inte så viktigt. Dessutom har jag haft fullt upp med massa annat.

Men nu känner jag i vilket fall som helst för att komma igång lite igen så vi får se vad det landar i. Jag har ett par inlägg jag vill dela med mig av och sedan dyker det självklart upp lite vardagliga uppdateringar. Hoppas ni hänger med 🙂

 

Kram så länge

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats