Emmelieandersson

Invigningen av Leos Lekland

I onsdags var vi bjudna av Wonderland Events på VIP kväll och invigning av nya Leos lekland i Kungens kurva. Barnen var supertaggade och vinkade och kramade Leo som själv stod och tog emot barnen på gröna mattan.

Sen lektes det för fullt i alla rutschkanor och bollhav. Det var kul att se hur otroligt fräscht det är när allt är helt nytt. Det nya gjorde dock så att alla kanor var superhala och man fick bromsa sig igenom flera stycken. 

Det fanns mycket kul även för Allie och Louie i form av en uppbyggd liten stad där dom kunde leka. Dock ville ju dom röja runt på samma ställen som Nikki så det blev en del jagande haha.


I dom här rören kunde man tävla mot varandra då det var en högtalare som räknade ner innan man åkte och försten ner tröck på en knapp. Superskoj och dessa har vi inte på Leos hemma så det blev nog Nikkis favorit under kvällen.

Leos och Wonderland hade även skickat hem ett presentkort som vi kunde äta/fika för i restaurangen och det gjorde vi självklart. 

Tack snälla för en toppenkväll!

Vi kommer tillbaka inom kort det lovar vi 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Svar: Tack! Nu är gruppen startad i alla fall den heter Tillsammans är vi bloggare starka! Om du vill gå med;) Ja det är inte så lätt och framförallt man skall våga ta betalt, stötta och puscha varandra i detta;) Tips & trix är aldrig fel att få;) Bjud in dina bloggvänner och tipsa gärna om gruppen;)

  2. Linda

    Ååå kul med VIP där! Nytt & fräscht med!
    Svar: Åh så lite så, man skall hjälpa varandra;) Tillsammans är vi starkare! Japp nu fungerar det, jag kommer in!

stats