Emmelieandersson

Inskolning dag 2

Att barnens sömn kan rubbas och bli lite annorlunda under/efter förskolestart vet jag sedan tidigare och redan första natten satte det spår här hemma. Allie som ofta knölar endel på nätterna sov som en klubbad säl och jag fick till och med väcka henne imorse (aldrig hänt förut), och Louie som är den som brukar sova bäst hade massa drömmar och fick till slut krypa ner mellan oss vilket inte hänt på ett halvår säkert. 

Dom var iaf glada att komma till förskolan och började plocka med sakerna ganska fort. Louie älskar att åka rutschkana och både klättrar och åker redan helt själv. Allie går gärna runt med en liten mugg och sked och blandar blandar 😉 

Idag var båda dessutom med på samlingen, fascinerande hur fort det går. Jag erkänner att jag tycker det är lite svårt att vara förälder på en inskolning, jag brukar ju vara personal, det blir lite konstigt. Idag har det nästan känts som att jag varit på jobbet, dom andra barnen kommer även till mig när dom är ledsna osv och det har saknats personal så det har även blivit en del aj aj från min sida . Tur Allie och Louie delar med sig 😉

Äter fint gör dom än så länge oxå, hemma står dom mest i stolarna men på förskolan har dom inte rest sig en enda gång ännu säger jag utan att jinxa för mycket hoppas jag. 

Idag hade jag tagit med deras egen vagn och dom sov mycket längre idag, får se om vi fortsätter släpa eller hur vi gör. 

När Allie vilat lekte hon ute medans Louie sov vidare, hon knallade runt och spanade in gården och lekte mycket i sandlådan.!

Imorgon ska både Tommy och jag vara med, tror även personalen vill att dom ska få prova gå ut själva en stund, återkommer om hur det går. Men jag tror det kommer gå bra <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats