Emmelieandersson

Frågan som ingen vågar ställa

Här kommer ett lite halvkänsligt inlägg, inte för mig men för många andra.
Jag har från flera håll sedan vi berättade att vi ska ha tvillingar fått höra att det finns ganska många som spekulerar i och undrar om dessa barn är gjorda ”på riktigt” eller om vi fått hjälp.

Varför man undrar vet jag inte? För att vi väntat några år efter Nikki? För att det blev två? För att vi fått ett missfall mellan?

Don’t know men undrar gör folk men inte en endaste har frågat varken mig eller Tommy rakt ut.
Så för dom som undrar kan jag säga att dom är gjorda på det sätt som barn oftast blir gjorda på. Exakt när eller  hur vet jag tyvärr inte haha. Att det blev två är nog mest slumpen, tydligen har jag förmågan att kunna släppa två ägg och då kan det bli tvillingar. Troligtvis spelar åldern in en del. Förmågan att släppa två ägg ökar ganska mycket efter 30…

Att vi väntade så många år innan Nikki fick syskon?

Ja det finns lite olika anledningar men dels tyckte vi det var skönt att ge henne några år själv och jag tror inte hon har lidit speciellt mycket av det. Vi hade ett syskon på gång som nu skulle varit dryga året men det klarade sig tyvärr inte i magen. Att gå igenom ett missfall kan jag skriva mer om en annan dag. Men när det hände tog vi automatiskt en liten paus i syskonproduktionen och ägnade oss åt Nikki och varandra istället.

Sen när det var det dags igen visade det  sig två små bebisar på ultraljudsskärmen, vilken kärlek!

Så om någon undrar, fråga gärna 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leila

    Jag visste inte om att ni hade haft ett missfall men det är ju heller ingenting man pratar om. Har ju gått igenom två missfall själv så jag vet.
    Har inte heller haft några funderingar hur de är ”tillverkade”, barn är en gåva hur de än blir till…men det är ju bra att du berättar så slipper de som undrar fundera över det 🙂
    Ska bli spännande att få träffa de små sedan, Nikki kommer bli en superfin storasyster.
    Stor kram till er <3

stats