Emmelieandersson

Förskola till tvillingarna och skola till Nikki

Rubriken känns ju extremt långt bort och absolut inget jag vill behöva tänka på ännu men igår fick jag ett mail som undrade om tvillingarna skulle ha plats och att det då var dags att ställa dom i kö. Hjälp! Vill inte ens tänka på den dagen den är dags, när mammaledigheten med Nikki var slut var ju ändå planen att det var något som skulle komma tillbaka men den här gången är det kanske sista på riktigt?! Gäller att njuta, tiden går så vansinnigt fort. Undrar om den går dubbelt så fort för att jag har två bebisar? (Nej det vet jag ju att den inte gör men ni fattar 😉 ). 

Till råga på allt påminner min time hop mig idag om att jag hade samma funderingar med Nikki just idag fast för 5 år sedan då… 

  
Dessutom är vi mitt uppe i skolval för Nikki,  det är ju fantastiskt bra att man har möjlighet att få välja skola till sitt barn men oxå väldigt svårt. Man vill ju det bästa för sitt barn och hur vet man vad som är det bästa i förväg?! Det kan man ju omöjligt göra…. Är det då man ska lite på den omtalade magkänslan?

Blir ev ett besök på en skola idag och kanske ett besök i badhuset, vi får se. Mysigt att hitta på någonting när hela familjen är hemma. 

Vad gör ni helst en ledig dag med familjen? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats