Emmelieandersson

Den optimala natten för småbarnsföräldrar?

Man kan ju tänka att den natt då vi ställer om klockan till vintertid och alltså ”får sova en timma längre” är den optimala natten för oss som har småbarn. Underbart att få sova en timme extra så där bara. 

Ja visst vore det fantastiskt om barnen verkligen vaknade efter klockan och inte när dom tycker att dom sovit färdigt haha. Louie vaknade vid 5.45 och ville gå upp… Men jag gjorde en chansning och gav honom en flaska och bäddade ner honom och han sover faktiskt fortfarande ! Klockan är nu 7.15 så det är istället något slags sovrekord på morgonen. Allie är visserligen vaken sedan en liten stund men ändå. Hur som helst så har inte det här huset fått sova en timme extra, men jag bävar mer för eftermiddagen/kvällen. Jag undrar om de små vill ta natt redan kl 17 idag?! Det återstår att se men det kan nog bli en intressant läs grinig eftermiddag. 

 Nu behöver den här mamman kaffe, hade svårt att somna igår trots att alla barn sov bra. Kaffe kanske inte är bäst drycken framför tv:n …. 

 Passade på att måla mina små korta naglar med mitt Depend 7 day kit jag fick när jag var på ett event . Det är hur bra som helst och jag borde vara bättre på att använda det. Lacket sitter väldigt bra och är ganska lätt att måla. 


Har ni några roliga söndagsplaner?
Kram på er 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats