Emmelieandersson

Bvc update

Nu har vi varit på 6 månaders kontrollen på bvc och det är så skönt att gå därifrån efter att både jag och tvillingarna fått massa beröm. Det får låta skrytigt men det är så härligt att få massa positiva ord om sina barn, och sig själv oxå för den delen! Dom frågade om jag lämnat bort barnen inatt för att jag såg så pigg och fräsch ut… Haha ehhh nop! Det är dom där 5 minutrarna framför spegeln jag brukar tjata om 😉
Statusen på längd och vikt såg ut så här:

Louie 5770 g 62,5 cm

Allie 5690 g 62 cm

Så dom ligger fortf en bit under på kurvan men utvecklingsmässigt låg dom helt där dom skulle.

Och det var fritt fram med maten så nu ska jag försöka introducera ännu mera mat, så pass mycket roligare att ge mat än ersättning tycker jag. 

Vilka ät era barns favoriträtter? 

  
  
Louie vill inte alls vara med på bild 😉 Bodyn han har på sig är från Nikkis gamla garderob! Så söt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats