Emmelieandersson

Allie och bebisar

 Efter lite röjning i köket så sitter jag nu under en filt i soffan och försöker få upp lite värme, varit så frusen hela dagen. Och ändå har jag varit inne nästan hela dagen, Tommy däremot har varit ute och fixat i blåsten hela dagen <3

 Ska bli spännande att se hur tvillingarnas sömn blir ikväll, Allie somnade i lekrummet vid 16 tiden och fick sova 20 minuter. Sedan blev det middag och bad men dom var så trötta så redan 17.45 låg dom i sängarna. Hoppas dom sover gott hela kvällen för här väntar en stor skål popcorn och sista Johan Falk filmen. 

Dagen har rullat på med lite fikabesök av farmor och Tommys moster Monica. Sen kom twinsens kompis Troy och hans pappa hit en sväng oxå. Det är så roligt att se Allie när det kommer någon som är mindre än henne, ”heeeej” säger hon med den mjukaste röst hon kan och lägger huvudet på sne , sååå himla gullig ? hon gör likadant varje gång vi träffar någon som är ”mindre” än henne och sen  vill hon gärna klappa lite på ”bebisen” och helst stoppa in en napp i munnen oxå haha.


Allie Brallie Bus <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats