Emmelieandersson

sol varmt härligt

Ja som rubriken lyder, vilken otroligt underbar värme vi fått! Fantastiskt skönt. Men lika härligt och skönt som det är måste jag säga att det är svärt att veta vad man gör av de små solkänsliga bustrollen. Nikki är det ju inga problem med, hon smörjer sig och tar på en solhatt och njuter till fullo men de små som sagt… De stoppar ju för det första allt i munnen och de ska inte vara i solen?! Men dom sitter ju knappast still på en filt i skuggan. Igår inhandlade vi iaf en solkräm som ska vara snäll mot de små barnens hud, blev rekommenderad ACO’s solkräm för små barn. Så imorse smorde vi in de små, ingen risk för att mina händer blir brända i sommar iaf 😉

Hur gör ni andra med små i sommarvärmen? Kom med era bästa tips. Häromdagen fick dom bada i sin balja i skuggan och det var ju en hit såklart. 

Tycker även att dom äter lite sämre än vanligt men vem gör inte det iof… Ger dom lite ersättning när dom ska vila ist så vet jag att dom får i sig både vätska och näring.

Nu är det snart dags att hämta hem Nikki från förskolan, ska stanna och byta hennes nya sandaler på vägen. Köpte för små såklart…. Igår uppdaterade vi även sommargarderoben lite. Så här mkt som hon växt detta år tror jag aldrig hon växt förut. Inte många plagg från förra året som passar kan jag säga. 

Hoppas ni njuter av solen! 

Kram kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats